Keresés
Generic filters

A menekülő (1947)

Ez a A menekülő című film borítóképe
Adatok
Tartalom

Latin-Amerika egy meg nem nevezett totalitárius államában a kormány megtiltja az egyház minden ténykedését. A keresztények üldözése az elkötelezett papot súlyos belső válságba sodorja: egyfelől ellenáll a tilalomnak és továbbra is misézik, másfelől, az egyházon kívül az üldözőktől tartva letagadja kilétét. Mikor végülis az ország elhagyása mellett dönt, az önmegtagadás kísértése lesz a győztes. A kormány azonban csapdát állít neki, visszacsal…

A A menekülő (The Fugitive) című Amerika, Mexikói film 1947-ben jelent meg. A Dráma, Történelmi kategóriába tartozik. Szereplői többek közt Dolores del Río, Henry Fonda, J. Carrol Naish, John Qualen, Mel Ferrer, Pedro Armendáriz, Rodolfo Acosta, Ward Bond, rendezője .

Oldalunkról a szabadon terjeszthető és ingyenesen letölthető filmek a következő formátumokban érhetőek el, példákkal:

  • A menekülő torrent
  • A menekülő mp4
  • A menekülő flv

Filmtől függ, de általában elérhetőek torrent fájlban, mp4-ben, és flv-ben.

A A menekülő ingyenesen letölthető a kaloznet.com-ról, amennyiben ez egy szabadon terjeszthető film. Kattints a letöltés gombra és válaszd ki a kívánt formátumot, hogy ellenőrizni tudjuk.

Link kereső

A link kereső segítségével a megadott adatok alapján kereshetsz letöltési linkekre az adatbázisunkban.

Film cím: A menekülő

Eredeti cím: The Fugitive

Film megjelenésének dátuma: 1947

Linkfigyelő

A linkfigyelő segítségével azonnal értesülsz, ha egy adatlaphoz új link érkezik. A megadott e-mail címedre fogsz értesítést kapni róla.

0%

Találatok száma: 0