Keresés
Generic filters

A német doktor (2013)

Ez a A német doktor című film borítóképe
Adatok
Tartalom

A film 1960-ban játszódik Argentínában. Az egyik kis település hoteljébe egy napon új vendég érkezik, egy német doktor. Az orvosnak hamar sikerül összebarátkoznia a szállodát vezető családdal és a helyiekkel is, akiknek fogalma sincs arról, hogy a doktor nem más, mint a hírhedt Josef Mengele (Àlex Brendemühl), az auschwitzi hentes. Emberkísérleteit hazájától messze a birodalom bukása után is folytatná. A Moszad azonban a nyomában van: Adolf Eichmann kézre …

A A német doktor (Wakolda) című Franciaország, Spanyolország, Norvégia, Argentínai film 2013-ben jelent meg. A Dráma, Thriller, Történelmi kategóriába tartozik. Szereplői többek közt Alan Daicz, Diego Peretti, Elena Roger, Florencia Bado, Guillermo Pfening, Natalia Oreiro, Àlex Brendemühl, rendezője .

Oldalunkról a szabadon terjeszthető és ingyenesen letölthető filmek a következő formátumokban érhetőek el, példákkal:

  • A német doktor torrent
  • A német doktor mp4
  • A német doktor flv

Filmtől függ, de általában elérhetőek torrent fájlban, mp4-ben, és flv-ben.

A A német doktor ingyenesen letölthető a kaloznet.com-ról, amennyiben ez egy szabadon terjeszthető film. Kattints a letöltés gombra és válaszd ki a kívánt formátumot, hogy ellenőrizni tudjuk.

Link kereső

A link kereső segítségével a megadott adatok alapján kereshetsz letöltési linkekre az adatbázisunkban.

Film cím: A német doktor

Eredeti cím: Wakolda

Film megjelenésének dátuma: 2013

Linkfigyelő

A linkfigyelő segítségével azonnal értesülsz, ha egy adatlaphoz új link érkezik. A megadott e-mail címedre fogsz értesítést kapni róla.

0%

Találatok száma: 0