Keresés
Generic filters

A Pork Chop-domb (1959)

Ez a A Pork Chop-domb című film borítóképe
Adatok
Tartalom

1953. – 70 mérföldre a Koreai Panmindzsontól, ahol a béketárgyalások folynak – hadművelet indul az utolsó a Pork Chop domb ellen. 1020 napja tart az Elfelejtett Háború, a katonák csüggedtek, semmi értelmét nem látják a további harcnak. Így van ezzel Joe Clemons hadnagy (Gregory Peck) is, aki ráadásul azzal is tisztában van, hogy feletteseitől sem remélhetnek segítséget, menthetetlenül egyedül maradtak. Kitartani és kitartásra buzdítani a szakadatlan golyózáp…

A A Pork Chop-domb (Pork Chop Hill) című Amerikai film 1959-ben jelent meg. A Akció, Dráma, Háborús kategóriába tartozik. Szereplői többek közt Gavin MacLeod, Gregory Peck, Harry Dean Stanton, Harry Guardino, Martin Landau, Rip Torn, Robert Blake, Woody Strode, rendezője .

Oldalunkról a szabadon terjeszthető és ingyenesen letölthető filmek a következő formátumokban érhetőek el, példákkal:

  • A Pork Chop-domb torrent
  • A Pork Chop-domb mp4
  • A Pork Chop-domb flv

Filmtől függ, de általában elérhetőek torrent fájlban, mp4-ben, és flv-ben.

A A Pork Chop-domb ingyenesen letölthető a kaloznet.com-ról, amennyiben ez egy szabadon terjeszthető film. Kattints a letöltés gombra és válaszd ki a kívánt formátumot, hogy ellenőrizni tudjuk.

Link kereső

A link kereső segítségével a megadott adatok alapján kereshetsz letöltési linkekre az adatbázisunkban.

Film cím: A Pork Chop-domb

Eredeti cím: Pork Chop Hill

Film megjelenésének dátuma: 1959

Linkfigyelő

A linkfigyelő segítségével azonnal értesülsz, ha egy adatlaphoz új link érkezik. A megadott e-mail címedre fogsz értesítést kapni róla.

0%

Találatok száma: 0