Keresés
Generic filters

A sakál napja (1973)

Ez a A sakál napja című film borítóképe
Adatok
Tartalom

Egy földalatti félkatonai szervezet merényletet tervez a francia elnök ellen, tiltakozásul az algériai háborúban játszott szerepe miatt. A profi testőrség által kiemelten védett De Gaulle meggyilkolása lehetetlen feladatnak tűnik, de akad egy bérgyilkos, aki ennek ellenére vállalja a munkát. A titokzatos Sakált senki nem látta még, igazi személyazonosságát senki nem ismeri. A rendőrség informátorainak köszönhetően időben tudomást szerez a tervezett merényl…

A A sakál napja (The Day of the Jackal) című Anglia, Franciaországi film 1973-ben jelent meg. A Dráma, Krimi, Thriller kategóriába tartozik. Szereplői többek közt Andréa Ferréol, Cyril Cusack, Delphine Seyrig, Derek Jacobi, Edward Fox, Jean Sorel, Michael Lonsdale, Ronald Pickup, rendezője .

Oldalunkról a szabadon terjeszthető és ingyenesen letölthető filmek a következő formátumokban érhetőek el, példákkal:

  • A sakál napja torrent
  • A sakál napja mp4
  • A sakál napja flv

Filmtől függ, de általában elérhetőek torrent fájlban, mp4-ben, és flv-ben.

A A sakál napja ingyenesen letölthető a kaloznet.com-ról, amennyiben ez egy szabadon terjeszthető film. Kattints a letöltés gombra és válaszd ki a kívánt formátumot, hogy ellenőrizni tudjuk.

Link kereső

A link kereső segítségével a megadott adatok alapján kereshetsz letöltési linkekre az adatbázisunkban.

Film cím: A sakál napja

Eredeti cím: The Day of the Jackal

Film megjelenésének dátuma: 1973

Linkfigyelő

A linkfigyelő segítségével azonnal értesülsz, ha egy adatlaphoz új link érkezik. A megadott e-mail címedre fogsz értesítést kapni róla.

0%

Találatok száma: 0