Keresés
Generic filters

A világ legjobb apukája (2009)

Ez a A világ legjobb apukája című film borítóképe
Adatok
Tartalom

Robin Williams játssza a világ legirányíthatóbb, legakaratgyengébb édesapját. Emellett írói ambíciókkal bír, valamint költészetet oktat a közeli suliban, ahová a fia is jár. Gyermekében (Daryl Sabara) a legkellemetlenebb, legperverzebb gyermeket tisztelhetjük, akinek igen furcsa hobbijai is vannak. Apját természetesen ki nem állhatja, nagyjából a Föld minden élő organizmusával egyetemben. Aztán történik valami, ami mindkettőjük életét megváltoztatja.

A A világ legjobb apukája (World’s Greatest Dad) című Amerikai film 2009-ben jelent meg. A Dráma, Vígjáték kategóriába tartozik. Szereplői többek közt Alexie Gilmore, Bobcat Goldthwait, Daryl Sabara, Geoff Pierson, Henry Simmons, Robin Williams, Toby Huss, Tom Kenny, rendezője .

Oldalunkról a szabadon terjeszthető és ingyenesen letölthető filmek a következő formátumokban érhetőek el, példákkal:

  • A világ legjobb apukája torrent
  • A világ legjobb apukája mp4
  • A világ legjobb apukája flv

Filmtől függ, de általában elérhetőek torrent fájlban, mp4-ben, és flv-ben.

A A világ legjobb apukája ingyenesen letölthető a kaloznet.com-ról, amennyiben ez egy szabadon terjeszthető film. Kattints a letöltés gombra és válaszd ki a kívánt formátumot, hogy ellenőrizni tudjuk.

Link kereső

A link kereső segítségével a megadott adatok alapján kereshetsz letöltési linkekre az adatbázisunkban.

Film cím: A világ legjobb apukája

Eredeti cím: World’s Greatest Dad

Film megjelenésének dátuma: 2009

Linkfigyelő

A linkfigyelő segítségével azonnal értesülsz, ha egy adatlaphoz új link érkezik. A megadott e-mail címedre fogsz értesítést kapni róla.

0%

Találatok száma: 0