Keresés
Generic filters

Algériai napok (2012)

Ez a Algériai napok című film borítóképe
Adatok
Tartalom

Algéria az 1930-as években, a függetlenségi háború idején. A kilencéves Younest élete örökre megváltozik, amikor a szegénységben élő szülei a tehetős nagybácsi gondjaira bízzák, aki gyógyszerészként dolgozik a színes, gyarmati nagyvárosban, Oranban. A kisfiú új nevet és új életet kap, Jonasként éli boldog gyermekéveit. A barátaival együtt nő föl a Rio Saladóban. A fiúk szívét rabul ejti a szép Émilie. Jonas és Émilie bimbózó szerelmét azonba…

A Algériai napok (Ce que le jour doit à la nuit) című Franciaországi film 2012-ben jelent meg. A Dráma, Romantikus kategóriába tartozik. Szereplői többek közt Anne Consigny, Anne Parillaud, Marine Vacth, Nora Arnezeder, Olivier Barthelemy, Salim Kechiouche, Vincent Pérez, rendezője .

Oldalunkról a szabadon terjeszthető és ingyenesen letölthető filmek a következő formátumokban érhetőek el, példákkal:

  • Algériai napok torrent
  • Algériai napok mp4
  • Algériai napok flv

Filmtől függ, de általában elérhetőek torrent fájlban, mp4-ben, és flv-ben.

A Algériai napok ingyenesen letölthető a kaloznet.com-ról, amennyiben ez egy szabadon terjeszthető film. Kattints a letöltés gombra és válaszd ki a kívánt formátumot, hogy ellenőrizni tudjuk.

Link kereső

A link kereső segítségével a megadott adatok alapján kereshetsz letöltési linkekre az adatbázisunkban.

Film cím: Algériai napok

Eredeti cím: Ce que le jour doit à la nuit

Film megjelenésének dátuma: 2012

Linkfigyelő

A linkfigyelő segítségével azonnal értesülsz, ha egy adatlaphoz új link érkezik. A megadott e-mail címedre fogsz értesítést kapni róla.

0%

Találatok száma: 0