Keresés
Generic filters

Az élet megy tovább (1985)

Ez a Az élet megy tovább című film borítóképe
Adatok
Tartalom

Margaux 12 éve él házasságban író férjével, aki jelenleg írói válságban szenved. A nő karrierje azonban felfelé ível, hiszen egy művészeti ügynökség vezetőjének nevezték ki. Férje, hogy ihlethez jusson, hazautazik szülővárosába. Margaux végre szabadnak érzi magát. Pártfogásába vesz két fiatal zenészt, akikhez annyira közel kerül, hogy kapcsolatuk idővel már nem csupán üzleti kérdések megvitatásában merül ki.

A Az élet megy tovább (Between the Darkness and the Dawn) című Amerikai film 1985-ben jelent meg. A Dráma kategóriába tartozik. Szereplői többek közt Dorothy McGuire, Elizabeth Montgomery, James Naughton, Karen Grassle, Michael Goodwin, Robert Doqui, Steven Eckholdt, rendezője .

Oldalunkról a szabadon terjeszthető és ingyenesen letölthető filmek a következő formátumokban érhetőek el, példákkal:

  • Az élet megy tovább torrent
  • Az élet megy tovább mp4
  • Az élet megy tovább flv

Filmtől függ, de általában elérhetőek torrent fájlban, mp4-ben, és flv-ben.

A Az élet megy tovább ingyenesen letölthető a kaloznet.com-ról, amennyiben ez egy szabadon terjeszthető film. Kattints a letöltés gombra és válaszd ki a kívánt formátumot, hogy ellenőrizni tudjuk.

Link kereső

A link kereső segítségével a megadott adatok alapján kereshetsz letöltési linkekre az adatbázisunkban.

Film cím: Az élet megy tovább

Eredeti cím: Between the Darkness and the Dawn

Film megjelenésének dátuma: 1985

Linkfigyelő

A linkfigyelő segítségével azonnal értesülsz, ha egy adatlaphoz új link érkezik. A megadott e-mail címedre fogsz értesítést kapni róla.

0%

Találatok száma: 0