Keresés
Generic filters

Bábu (2002)

Ez a Bábu című film borítóképe
Adatok
Tartalom

Steven befelé forduló, csendes fiú, különc édesanyjával és nővérével él. Egy napon megpillantja a tévében a legnagyobb hasbeszélőt és bábfiguráját. Olyannyira hatással van rá a show-műsor, hogy elhatározza: ő is hasbeszélő akar lenni. A család nem figyel rá, nővére szerint pedig olyan lenne egy hasbeszélő bábuval a karján, mint egy pedofil. Steven viszont teljesen komolyan veszi küldetését. Barátnője is furcsa lány, ő klezmer-énekesnőként prób…

A Bábu (Dummy) című Amerikai film 2002-ben jelent meg. A Dráma, Romantikus, Vígjáték kategóriába tartozik. Szereplői többek közt Adam LeFevre, Adrien Brody, Illeana Douglas, Jared Harris, Jessica Walter, Milla Jovovich, Ron Leibman, Vera Farmiga, rendezője .

Oldalunkról a szabadon terjeszthető és ingyenesen letölthető filmek a következő formátumokban érhetőek el, példákkal:

  • Bábu torrent
  • Bábu mp4
  • Bábu flv

Filmtől függ, de általában elérhetőek torrent fájlban, mp4-ben, és flv-ben.

A Bábu ingyenesen letölthető a kaloznet.com-ról, amennyiben ez egy szabadon terjeszthető film. Kattints a letöltés gombra és válaszd ki a kívánt formátumot, hogy ellenőrizni tudjuk.

Link kereső

A link kereső segítségével a megadott adatok alapján kereshetsz letöltési linkekre az adatbázisunkban.

Film cím: Bábu

Eredeti cím: Dummy

Film megjelenésének dátuma: 2002

Linkfigyelő

A linkfigyelő segítségével azonnal értesülsz, ha egy adatlaphoz új link érkezik. A megadott e-mail címedre fogsz értesítést kapni róla.

0%

Találatok száma: 0