Keresés
Generic filters

Barb Wire: A bosszúálló angyal (1996)

Ez a Barb Wire: A bosszúálló angyal című film borítóképe
Adatok
Tartalom

A jövõben, egy polgárháborútól feldúlt országban található Steel Harbor az utolsó szabad terület. Itt áll egy legendás csehó: a Hammerhead bár. Tulajdonosa még híresebb, õ Barb Wire a kemény és rámenõs fejvadász, akit nem birtokolhat, és nem verhet át senki. A vonzó idomok igazi harcost rejtenek, aki jól bánik a fegyverekkel és puszta kézzel is nagy veszélyt jelent az ellenfeleinek. Barb Wire egy napon megbízást kap, hogy egy fontos információkkal rendel…

A Barb Wire: A bosszúálló angyal (Barb Wire) című Amerikai film 1996-ben jelent meg. A Akció, Sci-fi kategóriába tartozik. Szereplői többek közt Clint Howard, Pamela Anderson, Steve Railsback, Temuera Morrison, Tommy Lister, Tony Bill, Udo Kier, Xander Berkeley, rendezője .

Oldalunkról a szabadon terjeszthető és ingyenesen letölthető filmek a következő formátumokban érhetőek el, példákkal:

  • Barb Wire: A bosszúálló angyal torrent
  • Barb Wire: A bosszúálló angyal mp4
  • Barb Wire: A bosszúálló angyal flv

Filmtől függ, de általában elérhetőek torrent fájlban, mp4-ben, és flv-ben.

A Barb Wire: A bosszúálló angyal ingyenesen letölthető a kaloznet.com-ról, amennyiben ez egy szabadon terjeszthető film. Kattints a letöltés gombra és válaszd ki a kívánt formátumot, hogy ellenőrizni tudjuk.

Link kereső

A link kereső segítségével a megadott adatok alapján kereshetsz letöltési linkekre az adatbázisunkban.

Film cím: Barb Wire: A bosszúálló angyal

Eredeti cím: Barb Wire

Film megjelenésének dátuma: 1996

Linkfigyelő

A linkfigyelő segítségével azonnal értesülsz, ha egy adatlaphoz új link érkezik. A megadott e-mail címedre fogsz értesítést kapni róla.

0%

Találatok száma: 0