Keresés
Generic filters

Bárbajnokok (1996)

Ez a Bárbajnokok című film borítóképe
Adatok
Tartalom

Tommy Basilio mostanság minden szempontból a béka feneke alatt van. Leginkább egy kocsmában ücsörög és iszik. Legalább is, amióta főnöke kirúgta a szerelőműhelyből, mert túl mélyre nyúlt a kasszába. Sőt mi több, épp a volt góré kedvéért hagyta el a barátnője; aki ráadásul terhes, így azon is el lehet mélázni két sör között, vajon ki az apa? Steve Busemi kis költségvetésű, a Sundance fesztiválon díjat nyert független filmje színes életkép New…

A Bárbajnokok (Trees Lounge) című Amerikai film 1996-ben jelent meg. A Dráma, Vígjáték kategóriába tartozik. Szereplői többek közt Anthony LaPaglia, Carol Kane, Chloë Sevigny, Daniel Baldwin, Michael Imperioli, Samuel L. Jackson, Steve Buscemi, rendezője .

Oldalunkról a szabadon terjeszthető és ingyenesen letölthető filmek a következő formátumokban érhetőek el, példákkal:

  • Bárbajnokok torrent
  • Bárbajnokok mp4
  • Bárbajnokok flv

Filmtől függ, de általában elérhetőek torrent fájlban, mp4-ben, és flv-ben.

A Bárbajnokok ingyenesen letölthető a kaloznet.com-ról, amennyiben ez egy szabadon terjeszthető film. Kattints a letöltés gombra és válaszd ki a kívánt formátumot, hogy ellenőrizni tudjuk.

Link kereső

A link kereső segítségével a megadott adatok alapján kereshetsz letöltési linkekre az adatbázisunkban.

Film cím: Bárbajnokok

Eredeti cím: Trees Lounge

Film megjelenésének dátuma: 1996

Linkfigyelő

A linkfigyelő segítségével azonnal értesülsz, ha egy adatlaphoz új link érkezik. A megadott e-mail címedre fogsz értesítést kapni róla.

0%

Találatok száma: 0