Keresés
Generic filters

Boncasztal (2008)

Ez a Boncasztal című film borítóképe
Adatok
Tartalom

Ted Gray (Milo Ventimiglia), a tehetséges orvos-jelölt patológiai tanulmányokat végez a Philadelphia University Hospitalnél. A kurzuson olyan munkatársakból álló csoportba kerül, amelyen csak a legtehetségesebbek vesznek részt. Ted örül a kiemelkedően jó képzésnek, de csakhamar rájön, hogy barátai több mint különös játékot űznek. Megpróbálják elkövetni a tökéletes gyilkosságot, úgy hogy senki ne tudja kideríteni a halál okát.

A Boncasztal (Pathology) című Amerikai film 2008-ben jelent meg. A Horror, Krimi, Thriller kategóriába tartozik. Szereplői többek közt Alyssa Milano, Brett Kelly, Johnny Whitworth, Larry Drake, Lauren Lee Smith, Michael Weston, Milo Ventimiglia, rendezője .

Oldalunkról a szabadon terjeszthető és ingyenesen letölthető filmek a következő formátumokban érhetőek el, példákkal:

  • Boncasztal torrent
  • Boncasztal mp4
  • Boncasztal flv

Filmtől függ, de általában elérhetőek torrent fájlban, mp4-ben, és flv-ben.

A Boncasztal ingyenesen letölthető a kaloznet.com-ról, amennyiben ez egy szabadon terjeszthető film. Kattints a letöltés gombra és válaszd ki a kívánt formátumot, hogy ellenőrizni tudjuk.

Link kereső

A link kereső segítségével a megadott adatok alapján kereshetsz letöltési linkekre az adatbázisunkban.

Film cím: Boncasztal

Eredeti cím: Pathology

Film megjelenésének dátuma: 2008

Linkfigyelő

A linkfigyelő segítségével azonnal értesülsz, ha egy adatlaphoz új link érkezik. A megadott e-mail címedre fogsz értesítést kapni róla.

0%

Találatok száma: 0