Keresés
Generic filters

Brain Dead (1990)

Ez a Brain Dead című film borítóképe
Adatok
Tartalom

Dr. Rex Martin (Bill Pullman) a legjobb idegsebész hírében áll. Specialitása az agyi rendellenességek gyógyítása, melyek pszichikai deformitásokat okoznak a betegeknél. Egy nap felkeresi őt régi barátja, Jim Reston (Bill Paxton), aki az Eunica cégmogulnak dolgozik. Jim a cég egyik alkalmazottjának agyában levő információk megszerzésének okán arra kéri barátját, hogy segítsen megszerezni ezeket az adatokat. Ám az út, melyre mindketten rálépnek, veszélyesebbn…

A Brain Dead (Brain Dead) című Amerikai film 1990-ben jelent meg. A Horror, Misztikus, Sci-fi, Thriller kategóriába tartozik. Szereplői többek közt Barney Burman, Bill Paxton, Bill Pullman, Bud Cort, George Kennedy, Kyle Gass, Patricia Charbonneau, Willie Garson, rendezője .

Oldalunkról a szabadon terjeszthető és ingyenesen letölthető filmek a következő formátumokban érhetőek el, példákkal:

  • Brain Dead torrent
  • Brain Dead mp4
  • Brain Dead flv

Filmtől függ, de általában elérhetőek torrent fájlban, mp4-ben, és flv-ben.

A Brain Dead ingyenesen letölthető a kaloznet.com-ról, amennyiben ez egy szabadon terjeszthető film. Kattints a letöltés gombra és válaszd ki a kívánt formátumot, hogy ellenőrizni tudjuk.

Link kereső

A link kereső segítségével a megadott adatok alapján kereshetsz letöltési linkekre az adatbázisunkban.

Film cím: Brain Dead

Eredeti cím: Brain Dead

Film megjelenésének dátuma: 1990

Linkfigyelő

A linkfigyelő segítségével azonnal értesülsz, ha egy adatlaphoz új link érkezik. A megadott e-mail címedre fogsz értesítést kapni róla.

Találatok száma: 0