Keresés
Generic filters

Csodálatos vadállatok (2005)

Adatok
Tartalom

Teréz egy hideg téli estén érkezik Magyarországra. A zuhogó hó szinte megbénítja a karácsonyra készülődő várost. Az asszony tizenöt évvel ezelőtt hagyta el a gyerekeit egy amerikai magyar, Zsohár Antal kedvéért. A gyerekek azóta felnőttek. Lánya fogorvos asszisztens, egy habókos zeneszerző boldogtalan felesége. Fia, András sem találja a helyét a világban, tizenöt éve hiába vár az anyjára. Teréz azonban most sem hozzájuk siet, hanem abba a szállodába …

A Csodálatos vadállatok (Csodálatos vadállatok) című Magyarországi film 2005-ben jelent meg. A Dráma, Tévéfilm kategóriába tartozik. Szereplői többek közt Anger Zsolt, Badár Sándor, Balla Eszter, Eszenyi Enikő, Hámori Gabriella, rendezője .

Oldalunkról a szabadon terjeszthető és ingyenesen letölthető filmek a következő formátumokban érhetőek el, példákkal:

  • Csodálatos vadállatok torrent
  • Csodálatos vadállatok mp4
  • Csodálatos vadállatok flv

Filmtől függ, de általában elérhetőek torrent fájlban, mp4-ben, és flv-ben.

A Csodálatos vadállatok ingyenesen letölthető a kaloznet.com-ról, amennyiben ez egy szabadon terjeszthető film. Kattints a letöltés gombra és válaszd ki a kívánt formátumot, hogy ellenőrizni tudjuk.

Link kereső

A link kereső segítségével a megadott adatok alapján kereshetsz letöltési linkekre az adatbázisunkban.

Film cím: Csodálatos vadállatok

Eredeti cím: Csodálatos vadállatok

Film megjelenésének dátuma: 2005

Linkfigyelő

A linkfigyelő segítségével azonnal értesülsz, ha egy adatlaphoz új link érkezik. A megadott e-mail címedre fogsz értesítést kapni róla.

0%

Találatok száma: 0