Keresés
Generic filters

Flamingókölyök (1984)

Ez a Flamingókölyök című film borítóképe
Adatok
Tartalom

Jeffrey Willis nemrég fejezte be a középiskolát és nem tudja mit kezdjen magával. Szülei azt szeretnék ha folytatná a tanulást és főiskolára menne, azonban ő úgy érzi, hogy a szorosan összetartó család megfojtja. Nyári munkát vállal a Flamingo klubban, ahol találkozik Phil Brodyval, a sikeres autókereskedővel, aki teletömi Jeffrey fejét, hogy hogyan legyen sikeres. Phil megtestesíti mindazt, ami Jeffrey szeretne lenni, híres, gazdag és a legjobb römi kártyá…

A Flamingókölyök (The Flamingo Kid) című Amerikai film 1984-ben jelent meg. A Dráma, Romantikus, Vígjáték kategóriába tartozik. Szereplői többek közt Fisher Stevens, Héctor Elizondo, Jessica Walter, John Turturro, Marisa Tomei, Matt Dillon, Richard Crenna, rendezője .

Oldalunkról a szabadon terjeszthető és ingyenesen letölthető filmek a következő formátumokban érhetőek el, példákkal:

  • Flamingókölyök torrent
  • Flamingókölyök mp4
  • Flamingókölyök flv

Filmtől függ, de általában elérhetőek torrent fájlban, mp4-ben, és flv-ben.

A Flamingókölyök ingyenesen letölthető a kaloznet.com-ról, amennyiben ez egy szabadon terjeszthető film. Kattints a letöltés gombra és válaszd ki a kívánt formátumot, hogy ellenőrizni tudjuk.

Link kereső

A link kereső segítségével a megadott adatok alapján kereshetsz letöltési linkekre az adatbázisunkban.

Film cím: Flamingókölyök

Eredeti cím: The Flamingo Kid

Film megjelenésének dátuma: 1984

Linkfigyelő

A linkfigyelő segítségével azonnal értesülsz, ha egy adatlaphoz új link érkezik. A megadott e-mail címedre fogsz értesítést kapni róla.

0%

Találatok száma: 0