Keresés
Generic filters

Folyó szeli ketté (1992)

Ez a Folyó szeli ketté című film borítóképe
Adatok
Tartalom

A századfordulón, Montana vadregényes tájain, két ifjú fivér bontogatja szárnyait. Az idõsebbik, a komoly és mûvelt Norman leghõbb vágya, hogy író legyen, míg öccse, a forrófejû és könnyelmû Paul inkább gyengéinek, a csinos lányoknak és a szerencsejátéknak hódol. Összeköti azonban õket az apjuktól, a szigorú lelkésztõl tanult szinte misztikus szenvedély: a horgászás az érintetlen és vad Big Blackfoot folyón.

A Folyó szeli ketté (A River Runs Through It) című Amerikai film 1992-ben jelent meg. A Dráma kategóriába tartozik. Szereplői többek közt Brad Pitt, Brenda Blethyn, Craig Sheffer, Joseph Gordon-Levitt, Michael Cudlitz, Robert Redford, Tom Skerritt, rendezője .

Oldalunkról a szabadon terjeszthető és ingyenesen letölthető filmek a következő formátumokban érhetőek el, példákkal:

  • Folyó szeli ketté torrent
  • Folyó szeli ketté mp4
  • Folyó szeli ketté flv

Filmtől függ, de általában elérhetőek torrent fájlban, mp4-ben, és flv-ben.

A Folyó szeli ketté ingyenesen letölthető a kaloznet.com-ról, amennyiben ez egy szabadon terjeszthető film. Kattints a letöltés gombra és válaszd ki a kívánt formátumot, hogy ellenőrizni tudjuk.

Link kereső

A link kereső segítségével a megadott adatok alapján kereshetsz letöltési linkekre az adatbázisunkban.

Film cím: Folyó szeli ketté

Eredeti cím: A River Runs Through It

Film megjelenésének dátuma: 1992

Linkfigyelő

A linkfigyelő segítségével azonnal értesülsz, ha egy adatlaphoz új link érkezik. A megadott e-mail címedre fogsz értesítést kapni róla.

0%

Találatok száma: 0