Keresés
Generic filters

Fövenyóra (2007)

Ez a Fövenyóra című film borítóképe
Adatok
Tartalom

A film cselekményének középpontjában a második világháború forgatagában eltűnt apjának emlékét és saját gyökereit kutató fiatal író, Andreas Sam áll. A múlt labirintusában bolyongva azonban a válaszok helyett csak újabbnál újabb kérdésekkel találja magát szemben. Így válik ez az önmagából kiinduló és önmagához visszatérő múltbéli utazás a különböző civilizációk és vallások közepette élő kelet-közép-európai, gyakran kisebbségi lét…

A Fövenyóra (Peščanik) című Magyarország, Szerbiai film 2007-ben jelent meg. A Dráma, Háborús kategóriába tartozik. Szereplői többek közt Derzsi János, Hunyadkürthy István, Lars Rudolph, Nagy Mari, Nebojsa Dugalic, Rajhona Ádám, Slobodan Custic, rendezője .

Oldalunkról a szabadon terjeszthető és ingyenesen letölthető filmek a következő formátumokban érhetőek el, példákkal:

  • Fövenyóra torrent
  • Fövenyóra mp4
  • Fövenyóra flv

Filmtől függ, de általában elérhetőek torrent fájlban, mp4-ben, és flv-ben.

A Fövenyóra ingyenesen letölthető a kaloznet.com-ról, amennyiben ez egy szabadon terjeszthető film. Kattints a letöltés gombra és válaszd ki a kívánt formátumot, hogy ellenőrizni tudjuk.

Link kereső

A link kereső segítségével a megadott adatok alapján kereshetsz letöltési linkekre az adatbázisunkban.

Film cím: Fövenyóra

Eredeti cím: Peščanik

Film megjelenésének dátuma: 2007

Linkfigyelő

A linkfigyelő segítségével azonnal értesülsz, ha egy adatlaphoz új link érkezik. A megadott e-mail címedre fogsz értesítést kapni róla.

0%

Találatok száma: 0