Keresés
Generic filters

Herminamezö árnyai: Tisza István miniszterelnök meggyilkolásáról (2016)

Adatok
Tartalom

Tisza István miniszterelnök meggyilkolásáról. 1918. október 31-én a herminamezei Róheim-villában meggyilkolták gróf Tiszta Istvánt, a Magyar Királyság kétszeres miniszterelnökét. A végig érdekfeszítő, oknyomozó történelmi krimi köntösébe bújtatott ismeretterjesztő film dr. Csere Péter jogász a gyilkosság körülményeit feltáró könyvét használja alapul, amely szerint Tisza István meggyilkolása nem spontán akció, hanem előre eltervezett politikai b…

A Herminamezö árnyai: Tisza István miniszterelnök meggyilkolásáról (Herminamezö árnyai: Tisza István miniszterelnök meggyilkolásáról) című Magyarországi film 2016-ben jelent meg. A Dokumentum kategóriába tartozik. Szereplői többek közt István Darmos, Péter Csere, Péter Ujj, rendezője .

Oldalunkról a szabadon terjeszthető és ingyenesen letölthető filmek a következő formátumokban érhetőek el, példákkal:

  • Herminamezö árnyai: Tisza István miniszterelnök meggyilkolásáról torrent
  • Herminamezö árnyai: Tisza István miniszterelnök meggyilkolásáról mp4
  • Herminamezö árnyai: Tisza István miniszterelnök meggyilkolásáról flv

Filmtől függ, de általában elérhetőek torrent fájlban, mp4-ben, és flv-ben.

A Herminamezö árnyai: Tisza István miniszterelnök meggyilkolásáról ingyenesen letölthető a kaloznet.com-ról, amennyiben ez egy szabadon terjeszthető film. Kattints a letöltés gombra és válaszd ki a kívánt formátumot, hogy ellenőrizni tudjuk.

Link kereső

A link kereső segítségével a megadott adatok alapján kereshetsz letöltési linkekre az adatbázisunkban.

Linkfigyelő

A linkfigyelő segítségével azonnal értesülsz, ha egy adatlaphoz új link érkezik. A megadott e-mail címedre fogsz értesítést kapni róla.

0%

Találatok száma: 0