Keresés
Generic filters

Hófehérke és a dilis trió (1961)

Ez a Hófehérke és a dilis trió című film borítóképe
Adatok
Tartalom

Hú, de megváltozott ez a mese! A hírneves dilis trió kiforgatja a régi sztorit. A jó szándékú király elhalálozik, gonosz özvegye pedig bezáratja a férfi csodaszép lányát, Hófehérkét, hogy a királyságot magának kaparintsa meg. A hercegnő azonban megszökik, és eljut a törpék házikójába, ahol találkozik a kis emberek szokatlanul segítőkész vendégeivel is, Larryvel, Moe-val és Curly Joe-val. A Legjobb Amerikai Musical kategóriában az Amerikai Forgatókön…

A Hófehérke és a dilis trió (Snow White and the Three Stooges) című Amerikai film 1961-ben jelent meg. A Családi, Fantasy, Kaland, Musical, Romantikus, Vígjáték kategóriába tartozik. Szereplői többek közt Carol Heiss, Edson Stroll, Guy Rolfe, Joe DeRita, Larry Fine, Mel Blanc, Moe Howard, Patricia Medina, Paul Frees, rendezője .

Oldalunkról a szabadon terjeszthető és ingyenesen letölthető filmek a következő formátumokban érhetőek el, példákkal:

  • Hófehérke és a dilis trió torrent
  • Hófehérke és a dilis trió mp4
  • Hófehérke és a dilis trió flv

Filmtől függ, de általában elérhetőek torrent fájlban, mp4-ben, és flv-ben.

A Hófehérke és a dilis trió ingyenesen letölthető a kaloznet.com-ról, amennyiben ez egy szabadon terjeszthető film. Kattints a letöltés gombra és válaszd ki a kívánt formátumot, hogy ellenőrizni tudjuk.

Link kereső

A link kereső segítségével a megadott adatok alapján kereshetsz letöltési linkekre az adatbázisunkban.

Film cím: Hófehérke és a dilis trió

Eredeti cím: Snow White and the Three Stooges

Film megjelenésének dátuma: 1961

Linkfigyelő

A linkfigyelő segítségével azonnal értesülsz, ha egy adatlaphoz új link érkezik. A megadott e-mail címedre fogsz értesítést kapni róla.

0%

Találatok száma: 0