Keresés
Generic filters

Hős kerestetik (2008)

Ez a Hős kerestetik című film borítóképe
Adatok
Tartalom

Liam Case (Cuba Gooding Jr.) egy utcaseprő és egy hős. Néhány évvel ezelőtt ugyanis saját életének kockáztatásával megmentett egy lányt egy égő kocsiból. Következő hőstette azonban kis híján végzetesnek bizonyul: egy fegyveres bankrablás közepébe csöppen, ahol golyót kap, miközben védeni próbál egy pénztárost. Amikor magához tér a kórházban, bosszút esküszik a majdnem-gyilkosai ellen. Az elvetemült bűnözőkből álló banda és vezetőjük, Derek …

A Hős kerestetik (Hero Wanted) című Amerikai film 2008-ben jelent meg. A Akció, Krimi, Thriller kategóriába tartozik. Szereplői többek közt Ben Cross, Christa Campbell, Cuba Gooding Jr., Jean Smart, Kim Coates, Norman Reedus, Ray Liotta, Tommy Flanagan, rendezője .

Oldalunkról a szabadon terjeszthető és ingyenesen letölthető filmek a következő formátumokban érhetőek el, példákkal:

  • Hős kerestetik torrent
  • Hős kerestetik mp4
  • Hős kerestetik flv

Filmtől függ, de általában elérhetőek torrent fájlban, mp4-ben, és flv-ben.

A Hős kerestetik ingyenesen letölthető a kaloznet.com-ról, amennyiben ez egy szabadon terjeszthető film. Kattints a letöltés gombra és válaszd ki a kívánt formátumot, hogy ellenőrizni tudjuk.

Link kereső

A link kereső segítségével a megadott adatok alapján kereshetsz letöltési linkekre az adatbázisunkban.

Film cím: Hős kerestetik

Eredeti cím: Hero Wanted

Film megjelenésének dátuma: 2008

Linkfigyelő

A linkfigyelő segítségével azonnal értesülsz, ha egy adatlaphoz új link érkezik. A megadott e-mail címedre fogsz értesítést kapni róla.

0%

Találatok száma: 0