Keresés
Generic filters

Hupikék törpikék: A Törpösvölgy legendája (2013)

Ez a Hupikék törpikék: A Törpösvölgy legendája című film borítóképe
Adatok
Tartalom

Okoska már kilencedik alkalommal készül megnyerni az évi törpbogyóvadászatot, ezért Vitéz elhatározza, hogy utánajár a titkának. Vizsgálódásai során Vitéz eljut a hátborzongató Törpösvölgybe, ahol egyenesen belesétál Hókuszpók csapdájába! Vajon a két törp félre tudja tenni a haragot, mielőtt Hókuszpók rabul ejti őket, vagy ami annál is rosszabb, mielőtt szembetalálkoznak a legendás fej nélküli lovaggal?

A Hupikék törpikék: A Törpösvölgy legendája (The Smurfs – The Legend of Smurfy Hollow) című Amerikai film 2013-ben jelent meg. A Animáció, Családi, Fantasy, Rövidfilm, Vígjáték kategóriába tartozik. Szereplői többek közt Alan Cumming, Anton Yelchin, Frank Welker, Fred Armisen, Gary Basaraba, Hank Azaria, Jack Angel, John Oliver, Tom Kane, rendezője .

Oldalunkról a szabadon terjeszthető és ingyenesen letölthető filmek a következő formátumokban érhetőek el, példákkal:

  • Hupikék törpikék: A Törpösvölgy legendája torrent
  • Hupikék törpikék: A Törpösvölgy legendája mp4
  • Hupikék törpikék: A Törpösvölgy legendája flv

Filmtől függ, de általában elérhetőek torrent fájlban, mp4-ben, és flv-ben.

A Hupikék törpikék: A Törpösvölgy legendája ingyenesen letölthető a kaloznet.com-ról, amennyiben ez egy szabadon terjeszthető film. Kattints a letöltés gombra és válaszd ki a kívánt formátumot, hogy ellenőrizni tudjuk.

Link kereső

A link kereső segítségével a megadott adatok alapján kereshetsz letöltési linkekre az adatbázisunkban.

Linkfigyelő

A linkfigyelő segítségével azonnal értesülsz, ha egy adatlaphoz új link érkezik. A megadott e-mail címedre fogsz értesítést kapni róla.

0%

Találatok száma: 0