Keresés
Generic filters

Isten ments! (2011)

Ez a Isten ments! című film borítóképe
Adatok
Tartalom

Az Isten ments! mennyei vígjáték, melyben Dan Day atya, a karizmatikus evangélikus lelkész (Pierce Brosnan) egy nyugat-amerikai kisvárosban vezeti nyáját – leginkább sármjával. Carl, az egykori hívő (Greg Kinnear) – no nem Krisztusé, hanem a Tisztelendő Úré – a lelki- és erkölcsi megújhodás szép példája Dan atya evangélikus közösségében. Amikor azonban tanúja lesz, hogy a lelkész egyik elvakult követője bűnös cselekedetét el akarja titkolni, hite m…

A Isten ments! (Salvation Boulevard) című Amerikai film 2011-ben jelent meg. A Akció, Dráma, Thriller, Vígjáték kategóriába tartozik. Szereplői többek közt Ciarán Hinds, Ed Harris, Greg Kinnear, Isabelle Fuhrman, Jennifer Connelly, Marisa Tomei, Pierce Brosnan, Yul Vazquez, rendezője .

Oldalunkról a szabadon terjeszthető és ingyenesen letölthető filmek a következő formátumokban érhetőek el, példákkal:

  • Isten ments! torrent
  • Isten ments! mp4
  • Isten ments! flv

Filmtől függ, de általában elérhetőek torrent fájlban, mp4-ben, és flv-ben.

A Isten ments! ingyenesen letölthető a kaloznet.com-ról, amennyiben ez egy szabadon terjeszthető film. Kattints a letöltés gombra és válaszd ki a kívánt formátumot, hogy ellenőrizni tudjuk.

Link kereső

A link kereső segítségével a megadott adatok alapján kereshetsz letöltési linkekre az adatbázisunkban.

Film cím: Isten ments!

Eredeti cím: Salvation Boulevard

Film megjelenésének dátuma: 2011

Linkfigyelő

A linkfigyelő segítségével azonnal értesülsz, ha egy adatlaphoz új link érkezik. A megadott e-mail címedre fogsz értesítést kapni róla.

0%

Találatok száma: 0