Keresés
Generic filters

Kapaszkodj a fellegekbe! (1971)

Adatok
Tartalom

Vladimir, a cár hajdani pilótája éppen az öngyilkosság gondolatával foglalkozik, amikor Perczel, a Magyar Tanácsköztársaság kulturális ügyeinek felelőse, ennek megfelelő módját ajánlja neki: vigye őt haza Budapestre a gépével! Az út biztonságáról dr. Rocatelli gondoskodik, mint az elhárítás embere. A kalandok sorozatáról pedig Szász Péter, akinek sajátos humora és remek fantáziája ebben a – hálás témájú – filmjében ötvöződik a legmagasabb szinte…

A Kapaszkodj a fellegekbe! (Derzhis za oblaka) című Szovjetunió, Magyarországi film 1971-ben jelent meg. A Vígjáték kategóriába tartozik. Szereplői többek közt Bujtor István, Darvas Iván, Haumann Péter, Kern András, Kállai Ferenc, Mensáros László, Nikita Mikhalkov, rendezője .

Oldalunkról a szabadon terjeszthető és ingyenesen letölthető filmek a következő formátumokban érhetőek el, példákkal:

  • Kapaszkodj a fellegekbe! torrent
  • Kapaszkodj a fellegekbe! mp4
  • Kapaszkodj a fellegekbe! flv

Filmtől függ, de általában elérhetőek torrent fájlban, mp4-ben, és flv-ben.

A Kapaszkodj a fellegekbe! ingyenesen letölthető a kaloznet.com-ról, amennyiben ez egy szabadon terjeszthető film. Kattints a letöltés gombra és válaszd ki a kívánt formátumot, hogy ellenőrizni tudjuk.

Link kereső

A link kereső segítségével a megadott adatok alapján kereshetsz letöltési linkekre az adatbázisunkban.

Film cím: Kapaszkodj a fellegekbe!

Eredeti cím: Derzhis za oblaka

Film megjelenésének dátuma: 1971

Linkfigyelő

A linkfigyelő segítségével azonnal értesülsz, ha egy adatlaphoz új link érkezik. A megadott e-mail címedre fogsz értesítést kapni róla.

0%

Találatok száma: 0