Keresés
Generic filters

Kémek között (2004)

Ez a Kémek között című film borítóképe
Adatok
Tartalom

A szépséges Lisa Monica Bellucci és a kemény Brisseau Vincent Cassel francia titkosügynökök. Legújabb küldetésük során házastársakat játszanak és egy öt csillagos libanoni szállodában szállnak meg. Feladatuk egy nemzetközi csempészbanda fegyverszállító hajójának felrobbantása. A helyzet bonyolódik, amikor az amerikai titkosszolgálat is bekapcsolódik az akcióba. Hőseink megpróbálják felvenni a kapcsolatot munkaadójukkal, de hiába. Az akció sikerrel já…

A Kémek között (Agents secrets) című Franciaország, Spanyolország, Olaszországi film 2004-ben jelent meg. A Akció, Krimi, Thriller kategóriába tartozik. Szereplői többek közt Bruno Todeschini, Charles Berling, Dussollier André, Monica Bellucci, Sergio Peris-Mencheta, Vincent Cassel, rendezője .

Oldalunkról a szabadon terjeszthető és ingyenesen letölthető filmek a következő formátumokban érhetőek el, példákkal:

  • Kémek között torrent
  • Kémek között mp4
  • Kémek között flv

Filmtől függ, de általában elérhetőek torrent fájlban, mp4-ben, és flv-ben.

A Kémek között ingyenesen letölthető a kaloznet.com-ról, amennyiben ez egy szabadon terjeszthető film. Kattints a letöltés gombra és válaszd ki a kívánt formátumot, hogy ellenőrizni tudjuk.

Link kereső

A link kereső segítségével a megadott adatok alapján kereshetsz letöltési linkekre az adatbázisunkban.

Film cím: Kémek között

Eredeti cím: Agents secrets

Film megjelenésének dátuma: 2004

Linkfigyelő

A linkfigyelő segítségével azonnal értesülsz, ha egy adatlaphoz új link érkezik. A megadott e-mail címedre fogsz értesítést kapni róla.

0%

Találatok száma: 0