Keresés
Generic filters

Lego Star Wars: The Padawan Menace (2011)

Ez a Lego Star Wars: The Padawan Menace című film borítóképe
Adatok
Tartalom

A Cartoon Network 20 perces kisfilmje rengeteg humorral átszőtt Star Wars-paródia. A történet szerint Yoda ifjú padawanokat vezet a szenátushoz, amikor megérzi, hogy veszély leselkedik a köztársaságra: Asajj Ventress ugyanis elrabolja a Secret Battle Plans feliratú építőkockát. Ezután két szál fut a rövidfilmben: C3PO R2D2-val együtt próbálja megvédeni a jedi tanoncokat, míg Yoda azon ügyködik, hogy megmentse a köztársaságot. A rövid filmbe rengeteg cselekm…

A Lego Star Wars: The Padawan Menace (LEGO Star Wars: The Padawan Menace) című Amerika, Ausztráliai film 2011-ben jelent meg. A Akció, Animáció, Családi, Fantasy, Kaland, Rövidfilm, Sci-fi, Vígjáték kategóriába tartozik. Szereplői többek közt Anthony Daniels, Katie Leigh, Mark Hamill, Matthew Wood, Nika Futterman, Phil LaMarr, Rob Paulsen, Tom Kane, rendezője .

Oldalunkról a szabadon terjeszthető és ingyenesen letölthető filmek a következő formátumokban érhetőek el, példákkal:

  • Lego Star Wars: The Padawan Menace torrent
  • Lego Star Wars: The Padawan Menace mp4
  • Lego Star Wars: The Padawan Menace flv

Filmtől függ, de általában elérhetőek torrent fájlban, mp4-ben, és flv-ben.

A Lego Star Wars: The Padawan Menace ingyenesen letölthető a kaloznet.com-ról, amennyiben ez egy szabadon terjeszthető film. Kattints a letöltés gombra és válaszd ki a kívánt formátumot, hogy ellenőrizni tudjuk.

Link kereső

A link kereső segítségével a megadott adatok alapján kereshetsz letöltési linkekre az adatbázisunkban.

Film cím: Lego Star Wars: The Padawan Menace

Eredeti cím: LEGO Star Wars: The Padawan Menace

Film megjelenésének dátuma: 2011

Linkfigyelő

A linkfigyelő segítségével azonnal értesülsz, ha egy adatlaphoz új link érkezik. A megadott e-mail címedre fogsz értesítést kapni róla.

0%

Találatok száma: 0