Keresés
Generic filters

Lord Jim (1965)

Ez a Lord Jim című film borítóképe
Adatok
Tartalom

Jim, aki a kereskedelmi flottánál szolgál, javíthatatlanul romantikus álmodozó, aki már alig várja azt a pillanatot, hogy végre próbára tehesse bátorságát. Ám amikor a keleti tengereken hajózva eljön a nagy nap, cserbenhagyja képzelőereje és megbocsáthatatlanul gyáván viselkedik. Tette súlyos következménnyel jár: a civilizált világ kitaszítja magából. Jim azonban szeretne bizonyítani és a távoli Patusánban, valahol a keleti szigetvilágban, ott, ahol a b…

A Lord Jim (Lord Jim) című Amerika, Angliai film 1965-ben jelent meg. A Dráma, Kaland, Romantikus kategóriába tartozik. Szereplői többek közt Akim Tamiroff, Andrew Keir, Eli Wallach, Jack Hawkins, James Mason, John Richardson, Paul Lukas, Peter O’Toole, rendezője .

Oldalunkról a szabadon terjeszthető és ingyenesen letölthető filmek a következő formátumokban érhetőek el, példákkal:

  • Lord Jim torrent
  • Lord Jim mp4
  • Lord Jim flv

Filmtől függ, de általában elérhetőek torrent fájlban, mp4-ben, és flv-ben.

A Lord Jim ingyenesen letölthető a kaloznet.com-ról, amennyiben ez egy szabadon terjeszthető film. Kattints a letöltés gombra és válaszd ki a kívánt formátumot, hogy ellenőrizni tudjuk.

Link kereső

A link kereső segítségével a megadott adatok alapján kereshetsz letöltési linkekre az adatbázisunkban.

Film cím: Lord Jim

Eredeti cím: Lord Jim

Film megjelenésének dátuma: 1965

Linkfigyelő

A linkfigyelő segítségével azonnal értesülsz, ha egy adatlaphoz új link érkezik. A megadott e-mail címedre fogsz értesítést kapni róla.

0%

Találatok száma: 0