Keresés
Generic filters

Malom és kereszt (2011)

Ez a Malom és kereszt című film borítóképe
Adatok
Tartalom

A film egy sajátos vizuális ötlet alapján készült, ami valójában nem más, mint idősebb Pieter Bruegel – Az út a Kálváriára című, több mint 500 alakot megjelenítő tartalmi elemzése. A filmben néhány figura lett kiragadva a festményről, amely révén alaposan ki lesz vesézve a kép teljes jelentése. Lech Majewski, a film író-rendezője egy fantasztikus utazásra invitál bennünket, ahol a festmény figurái megelevenednek, és a lenyűgöző látványvilág magá…

A Malom és kereszt (The Mill and the Cross) című Svédország, Lengyelországi film 2011-ben jelent meg. A Dráma, Történelmi kategóriába tartozik. Szereplői többek közt Bartosz Capowicz, Charlotte Rampling, Dorota Lis, Joanna Litwin, Mateusz Machnik, Michael York, Rutger Hauer, rendezője .

Oldalunkról a szabadon terjeszthető és ingyenesen letölthető filmek a következő formátumokban érhetőek el, példákkal:

  • Malom és kereszt torrent
  • Malom és kereszt mp4
  • Malom és kereszt flv

Filmtől függ, de általában elérhetőek torrent fájlban, mp4-ben, és flv-ben.

A Malom és kereszt ingyenesen letölthető a kaloznet.com-ról, amennyiben ez egy szabadon terjeszthető film. Kattints a letöltés gombra és válaszd ki a kívánt formátumot, hogy ellenőrizni tudjuk.

Link kereső

A link kereső segítségével a megadott adatok alapján kereshetsz letöltési linkekre az adatbázisunkban.

Film cím: Malom és kereszt

Eredeti cím: The Mill and the Cross

Film megjelenésének dátuma: 2011

Linkfigyelő

A linkfigyelő segítségével azonnal értesülsz, ha egy adatlaphoz új link érkezik. A megadott e-mail címedre fogsz értesítést kapni róla.

0%

Találatok száma: 0