Keresés
Generic filters

Nem várok holnapig… (1967)

Adatok
Tartalom

“Nem várok holnapig” – énekli türelmetlenül Zalatnay Cini, de a szerelmespár lakás hiányában mégsem tud mást tenni. Vigasztalásul egy üres kertmoziba mennek, ahol burleszk-fantáziafilmekben visszaálmodják magukat boldogabb korokba. Felelevenednek a boldog békeidők szállodái – boldogtalan szerelmesekkel, akiket a jobb frigy reményében szakítottak el a szülők egymástól, majd a háborús évek bombaverte szállodái, s az ötvenes évek hotelszobái, ahol gyilkosok l…

A Nem várok holnapig… (Nem várok holnapig…) című Magyarországi film 1967-ben jelent meg. A Vígjáték kategóriába tartozik. Szereplői többek közt Iglódi István, Kabos László, Kazal László, Kibédi Ervin, Kiss Manyi, rendezője .

Oldalunkról a szabadon terjeszthető és ingyenesen letölthető filmek a következő formátumokban érhetőek el, példákkal:

  • Nem várok holnapig… torrent
  • Nem várok holnapig… mp4
  • Nem várok holnapig… flv

Filmtől függ, de általában elérhetőek torrent fájlban, mp4-ben, és flv-ben.

A Nem várok holnapig… ingyenesen letölthető a kaloznet.com-ról, amennyiben ez egy szabadon terjeszthető film. Kattints a letöltés gombra és válaszd ki a kívánt formátumot, hogy ellenőrizni tudjuk.

Link kereső

A link kereső segítségével a megadott adatok alapján kereshetsz letöltési linkekre az adatbázisunkban.

Film cím: Nem várok holnapig…

Eredeti cím: Nem várok holnapig…

Film megjelenésének dátuma: 1967

Linkfigyelő

A linkfigyelő segítségével azonnal értesülsz, ha egy adatlaphoz új link érkezik. A megadott e-mail címedre fogsz értesítést kapni róla.

0%

Találatok száma: 0