Keresés
Generic filters

Pelenkás bajkeverő (2003)

Ez a Pelenkás bajkeverő című film borítóképe
Adatok
Tartalom

Vincent Porel (Thierry Lhermitte) az a fajta üzletember, aki nem riad vissza, hogy tisztességtelen eszközökkel bírja rá tisztességtelen üzletfeleit a megállapodások betartására. Kevesen szeretik, ám mindez nem számít, hiszen fia születik! A boldogságot azonban sok felhő is beárnyékolja. A kis Junior (maga a pelenkás bajkeverő) nem más, mint az a Simon (Michel Muller), akit fia születésének pillanatában véletlenül halálra gázolt, s aki meg van győződve arró…

A Pelenkás bajkeverő (Mauvais esprit) című Franciaország, Spanyolországi film 2003-ben jelent meg. A Vígjáték kategóriába tartozik. Szereplői többek közt Clémentine Célarié, Jean-Louis Richard, Maria Pacôme, Michel Muller, Thierry Lhermitte, Tsilla Chelton, rendezője .

Oldalunkról a szabadon terjeszthető és ingyenesen letölthető filmek a következő formátumokban érhetőek el, példákkal:

  • Pelenkás bajkeverő torrent
  • Pelenkás bajkeverő mp4
  • Pelenkás bajkeverő flv

Filmtől függ, de általában elérhetőek torrent fájlban, mp4-ben, és flv-ben.

A Pelenkás bajkeverő ingyenesen letölthető a kaloznet.com-ról, amennyiben ez egy szabadon terjeszthető film. Kattints a letöltés gombra és válaszd ki a kívánt formátumot, hogy ellenőrizni tudjuk.

Link kereső

A link kereső segítségével a megadott adatok alapján kereshetsz letöltési linkekre az adatbázisunkban.

Film cím: Pelenkás bajkeverő

Eredeti cím: Mauvais esprit

Film megjelenésének dátuma: 2003

Linkfigyelő

A linkfigyelő segítségével azonnal értesülsz, ha egy adatlaphoz új link érkezik. A megadott e-mail címedre fogsz értesítést kapni róla.

0%

Találatok száma: 0