Keresés
Generic filters

Rollerball – Könyörtelen játék (2002)

Ez a Rollerball - Könyörtelen játék című film borítóképe
Adatok
Tartalom

2005-ben Jonathan Cross a legjobb amerikai rollerball játékos. A vállalat által kitalált és uralt gladiátor-játék a rögbi, a hoki és a motorverseny veszélyes keveréke. Közép-Ázsia ura, Alexis Petrovich irányításával és dollármilliók segítségével az egész világon kitör a rollerball-láz. Jonathanból hirtelen híres sztár lesz és szenvedélyes kapcsolat fűzi csapattársához, Aurorához. Hamar kiderül azonban, hogy a rollerball nem más, mint véres és kegy…

A Rollerball – Könyörtelen játék (Rollerball) című Amerika, Japán, Németországi film 2002-ben jelent meg. A Akció, Sci-fi, Sportfilm kategóriába tartozik. Szereplői többek közt Andrew Bryniarski, Chris Klein, Corey Taylor, Dobó Kata, Jean Reno, LL Cool J, Naveen Andrews, Pink, Rebecca Romijn, rendezője .

Oldalunkról a szabadon terjeszthető és ingyenesen letölthető filmek a következő formátumokban érhetőek el, példákkal:

  • Rollerball – Könyörtelen játék torrent
  • Rollerball – Könyörtelen játék mp4
  • Rollerball – Könyörtelen játék flv

Filmtől függ, de általában elérhetőek torrent fájlban, mp4-ben, és flv-ben.

A Rollerball – Könyörtelen játék ingyenesen letölthető a kaloznet.com-ról, amennyiben ez egy szabadon terjeszthető film. Kattints a letöltés gombra és válaszd ki a kívánt formátumot, hogy ellenőrizni tudjuk.

Link kereső

A link kereső segítségével a megadott adatok alapján kereshetsz letöltési linkekre az adatbázisunkban.

Film cím: Rollerball – Könyörtelen játék

Eredeti cím: Rollerball

Film megjelenésének dátuma: 2002

Linkfigyelő

A linkfigyelő segítségével azonnal értesülsz, ha egy adatlaphoz új link érkezik. A megadott e-mail címedre fogsz értesítést kapni róla.

0%

Találatok száma: 0