Keresés
Generic filters

Secret Santa (2015)

Ez a Secret Santa című film borítóképe
Adatok
Tartalom

Ez a horror-komédia a B ktegóriás slasher stílusú horrorokat figurázza ki. A film története szerint egy csapatnyi különc egyetemista srác komoly problémákkal küszködik a vizsgaidőszak alatt. Mit lehet tenni? Be kell rúgni! Össze is jönnek hőseink egy alkoholgőzös partira, ahol a külön attrakció a Télapó, ám a részletekről nem lehet sokat tudni… valójában egy gyilkos érkezett a városba, aki jött megbüntetni a rosszakat. Ki meri kibontani az ajándékát…

A Secret Santa (Secret Santa) című Kanadai film 2015-ben jelent meg. A Horror kategóriába tartozik. Szereplői többek közt Annette Wozniak, Brent Baird, Geoff Almond, Keegan Chambers, Mat Chism, Matthew Chisholm, Nicole Kawalez, Tony Nashed, rendezője .

Oldalunkról a szabadon terjeszthető és ingyenesen letölthető filmek a következő formátumokban érhetőek el, példákkal:

  • Secret Santa torrent
  • Secret Santa mp4
  • Secret Santa flv

Filmtől függ, de általában elérhetőek torrent fájlban, mp4-ben, és flv-ben.

A Secret Santa ingyenesen letölthető a kaloznet.com-ról, amennyiben ez egy szabadon terjeszthető film. Kattints a letöltés gombra és válaszd ki a kívánt formátumot, hogy ellenőrizni tudjuk.

Link kereső

A link kereső segítségével a megadott adatok alapján kereshetsz letöltési linkekre az adatbázisunkban.

Film cím: Secret Santa

Eredeti cím: Secret Santa

Film megjelenésének dátuma: 2015

Linkfigyelő

A linkfigyelő segítségével azonnal értesülsz, ha egy adatlaphoz új link érkezik. A megadott e-mail címedre fogsz értesítést kapni róla.

0%

Találatok száma: 0