Keresés
Generic filters

Shaolin megmentői (1979)

Ez a Shaolin megmentői című film borítóképe
Adatok
Tartalom

Két jó barát egyesült erővel száll szembe egy korrupt pappal és annak könyörtelen tanítványaival. Lo Meng és Kuo Chue bármiből képes fegyvert kovácsolni, amihez csak hozzáér, és mikor erejüket egyesítik, szinte megállíthatatlanok. Az elnyomókkal szemben folytatott küzdelmükbe bekapcsolódik egy rászedett molnár és egy papi növendék is, a harcok pedig a Shaw Brothers-filmek történetének egyik leglátványosabb küzdelmével zárulnak, melyben öt-öt szembe…

A Shaolin megmentői (Jie shi ying xiong) című Hongkongi film 1979-ben jelent meg. A Akció, Vígjáték kategóriába tartozik. Szereplői többek közt Chien Sun, Jason Pai Piao, Li Wang, Lo Meng, Lu Feng, Philip Kwok Chun-Fung, Sheng Chiang, Walter Tso Tat-Wah, rendezője .

Oldalunkról a szabadon terjeszthető és ingyenesen letölthető filmek a következő formátumokban érhetőek el, példákkal:

  • Shaolin megmentői torrent
  • Shaolin megmentői mp4
  • Shaolin megmentői flv

Filmtől függ, de általában elérhetőek torrent fájlban, mp4-ben, és flv-ben.

A Shaolin megmentői ingyenesen letölthető a kaloznet.com-ról, amennyiben ez egy szabadon terjeszthető film. Kattints a letöltés gombra és válaszd ki a kívánt formátumot, hogy ellenőrizni tudjuk.

Link kereső

A link kereső segítségével a megadott adatok alapján kereshetsz letöltési linkekre az adatbázisunkban.

Film cím: Shaolin megmentői

Eredeti cím: Jie shi ying xiong

Film megjelenésének dátuma: 1979

Linkfigyelő

A linkfigyelő segítségével azonnal értesülsz, ha egy adatlaphoz új link érkezik. A megadott e-mail címedre fogsz értesítést kapni róla.

0%

Találatok száma: 0