Keresés
Generic filters

Sötét víz (2002)

Ez a Sötét víz című film borítóképe
Adatok
Tartalom

Yoshimi Matsubara egy sötét, barátságtalan és dohos épületben él együtt ötéves lányával. A fiatal elvált asszony folyamatos küzdelmet folytat a kislánya elhelyezéséért. Teljes lébizonytalanságban élnek, és mindeközben szinte üldözi őket a falakon és a plafonon átszivárgó zavarosan sötét víz valamint egy vörös táska, ami időről időre megjelenik. A táska egy évekkel azelőtt rejtélyes körülmények között eltűnt kislányé volt. Yoshimi szeretne…

A Sötét víz (Honogurai mizu no soko kara) című Japáni film 2002-ben jelent meg. A Dráma, Horror, Misztikus, Thriller kategóriába tartozik. Szereplői többek közt Asami Mizukawa, Fumiyo Kohinata, Hitomi Kuroki, Isao Yatsu, Lidia Porto, Mirei Oguchi, Rio Kanno, Tarô Suwa, Yu Tokui, rendezője .

Oldalunkról a szabadon terjeszthető és ingyenesen letölthető filmek a következő formátumokban érhetőek el, példákkal:

  • Sötét víz torrent
  • Sötét víz mp4
  • Sötét víz flv

Filmtől függ, de általában elérhetőek torrent fájlban, mp4-ben, és flv-ben.

A Sötét víz ingyenesen letölthető a kaloznet.com-ról, amennyiben ez egy szabadon terjeszthető film. Kattints a letöltés gombra és válaszd ki a kívánt formátumot, hogy ellenőrizni tudjuk.

Link kereső

A link kereső segítségével a megadott adatok alapján kereshetsz letöltési linkekre az adatbázisunkban.

Film cím: Sötét víz

Eredeti cím: Honogurai mizu no soko kara

Film megjelenésének dátuma: 2002

Linkfigyelő

A linkfigyelő segítségével azonnal értesülsz, ha egy adatlaphoz új link érkezik. A megadott e-mail címedre fogsz értesítést kapni róla.

0%

Találatok száma: 0