Keresés
Generic filters

Srimanthudu (2015)

Ez a Srimanthudu című film borítóképe
Adatok

Cím:

Eredeti cím:

Műfaj: ,

Származás:

Tartalom

A történet középpontjában egy vagyonos család áll. A családfő, a dörzsölt üzletember azt szeretné, ha fia venné át a családi vállalkozás irányítását – az ő egész életének munkáját, ám annak gondolatai egészen másutt járnak. Megismerkedett egy gyönyörű fiatal lánnyal, aki azonnal beleszeretett. Amikor a fiú felfedi kilétét a lány előtt, az elhagyja őt hatalmas vagyona miatt. Kiderül azonban, hogy a lány sem volt maradéktalanul őszinte a fiúval.…

A Srimanthudu (Srimanthudu) című Indiai film 2015-ben jelent meg. A Akció, Dráma kategóriába tartozik. Szereplői többek közt Ali Mohammad, Jagapati Babu, Mahesh Babu, Nikitha Anil, Rajendraprasad, Sampath Raj, Shruti Haasan, rendezője .

Oldalunkról a szabadon terjeszthető és ingyenesen letölthető filmek a következő formátumokban érhetőek el, példákkal:

  • Srimanthudu torrent
  • Srimanthudu mp4
  • Srimanthudu flv

Filmtől függ, de általában elérhetőek torrent fájlban, mp4-ben, és flv-ben.

A Srimanthudu ingyenesen letölthető a kaloznet.com-ról, amennyiben ez egy szabadon terjeszthető film. Kattints a letöltés gombra és válaszd ki a kívánt formátumot, hogy ellenőrizni tudjuk.

Link kereső

A link kereső segítségével a megadott adatok alapján kereshetsz letöltési linkekre az adatbázisunkban.

Film cím: Srimanthudu

Eredeti cím: Srimanthudu

Film megjelenésének dátuma: 2015

Linkfigyelő

A linkfigyelő segítségével azonnal értesülsz, ha egy adatlaphoz új link érkezik. A megadott e-mail címedre fogsz értesítést kapni róla.

Találatok száma: 0