Keresés
Generic filters

Szemtelen szemtanúk (2005)

Ez a Szemtelen szemtanúk című film borítóképe
Adatok
Tartalom

A Szemtelen szemtanúk című vígjátékban egy csapat csinos vezérszurkoló lány gyilkosság szemtanúja lesz. Roland Sharp rendőrhadnagyra hárul a feladat, hogy a lányokat megvédje, így edzőjüknek álcázza magát és beköltözik a szurkolók házába. A szabályokhoz szokott férfi teljesen kiakad a szabatos viselkedésű, lenge ruhában járó, borzalmas táplálkozási szokásokkal rendelkező lányok életmódján. Nehéz ilyen közegben koncentrálni feladatára, pedig a …

A Szemtelen szemtanúk (Man of the House) című Amerikai film 2005-ben jelent meg. A Krimi, Vígjáték kategóriába tartozik. Szereplői többek közt Anne Archer, Christina Milian, Kelli Garner, R. Lee Ermey, Shannon Woodward, Shea Whigham, Tommy Lee Jones, rendezője .

Oldalunkról a szabadon terjeszthető és ingyenesen letölthető filmek a következő formátumokban érhetőek el, példákkal:

  • Szemtelen szemtanúk torrent
  • Szemtelen szemtanúk mp4
  • Szemtelen szemtanúk flv

Filmtől függ, de általában elérhetőek torrent fájlban, mp4-ben, és flv-ben.

A Szemtelen szemtanúk ingyenesen letölthető a kaloznet.com-ról, amennyiben ez egy szabadon terjeszthető film. Kattints a letöltés gombra és válaszd ki a kívánt formátumot, hogy ellenőrizni tudjuk.

Link kereső

A link kereső segítségével a megadott adatok alapján kereshetsz letöltési linkekre az adatbázisunkban.

Film cím: Szemtelen szemtanúk

Eredeti cím: Man of the House

Film megjelenésének dátuma: 2005

Linkfigyelő

A linkfigyelő segítségével azonnal értesülsz, ha egy adatlaphoz új link érkezik. A megadott e-mail címedre fogsz értesítést kapni róla.

0%

Találatok száma: 0