Keresés
Generic filters

Újoncok napja (2014)

Ez a Újoncok napja című film borítóképe
Adatok
Tartalom

Sonny Weawer (Kevin Costner) futball menedzsernek az NFL Draft, azaz az Amerikai Futballszövetség “sorozónapján” lehetősége nyílik rá, hogy megmentse a Cleveland csapatát, de ehhez egy igazi tehetséget kell leszerződtetnie. Gyors döntést kell hoznia, hogy mit hajlandó feláldozni a tökéletesség keresésében, s közben teljesen elmosódik a határ a személyes és szakmai élete között ezen a napon, amely több száz fiatalember életét változtatja meg, kiknek a le…

A Újoncok napja (Draft Day) című Amerikai film 2014-ben jelent meg. A Dráma, Sportfilm kategóriába tartozik. Szereplői többek közt Chadwick Boseman, Denis Leary, Ellen Burstyn, Frank Langella, Jennifer Garner, John Candy, Kevin Costner, Terry Crews, rendezője .

Oldalunkról a szabadon terjeszthető és ingyenesen letölthető filmek a következő formátumokban érhetőek el, példákkal:

  • Újoncok napja torrent
  • Újoncok napja mp4
  • Újoncok napja flv

Filmtől függ, de általában elérhetőek torrent fájlban, mp4-ben, és flv-ben.

A Újoncok napja ingyenesen letölthető a kaloznet.com-ról, amennyiben ez egy szabadon terjeszthető film. Kattints a letöltés gombra és válaszd ki a kívánt formátumot, hogy ellenőrizni tudjuk.

Link kereső

A link kereső segítségével a megadott adatok alapján kereshetsz letöltési linkekre az adatbázisunkban.

Film cím: Újoncok napja

Eredeti cím: Draft Day

Film megjelenésének dátuma: 2014

Linkfigyelő

A linkfigyelő segítségével azonnal értesülsz, ha egy adatlaphoz új link érkezik. A megadott e-mail címedre fogsz értesítést kapni róla.

0%

Találatok száma: 0