Keresés
Generic filters

Véres föld (1978)

Ez a Véres föld című film borítóképe
Adatok
Tartalom

A Véres föld című filmdrámában Titina Patero, a csinos olasz feleség egy nap elveszíti férjét, a maffia jóvoltából. A fiatal nő elvetél a történtek általi sokk következtében. A helybéliek a maffia bosszújától tartva nem merik támogatni Titinát férje gyilkosainak megbüntetésében. Az ügyvéd Rosario Spalone azonnal kiszemeli a csinos özvegyet, amikor a városba érkezik, azonban Titinát egy helyi gengszter is kinézte magának…

A Véres föld (Fatto di sangue fra due uomini per causa di una vedova – si sospettano moventi politici) című Olaszországi film 1978-ben jelent meg. A Thriller kategóriába tartozik. Szereplői többek közt Antonella Murgia, Giancarlo Giannini, Marcello Mastroianni, Mario Scarpetta, Sophia Loren, Tomas Arana, Turi Ferro, rendezője .

Oldalunkról a szabadon terjeszthető és ingyenesen letölthető filmek a következő formátumokban érhetőek el, példákkal:

  • Véres föld torrent
  • Véres föld mp4
  • Véres föld flv

Filmtől függ, de általában elérhetőek torrent fájlban, mp4-ben, és flv-ben.

A Véres föld ingyenesen letölthető a kaloznet.com-ról, amennyiben ez egy szabadon terjeszthető film. Kattints a letöltés gombra és válaszd ki a kívánt formátumot, hogy ellenőrizni tudjuk.

Link kereső

A link kereső segítségével a megadott adatok alapján kereshetsz letöltési linkekre az adatbázisunkban.

Linkfigyelő

A linkfigyelő segítségével azonnal értesülsz, ha egy adatlaphoz új link érkezik. A megadott e-mail címedre fogsz értesítést kapni róla.

Találatok száma: 0