Keresés
Generic filters

Véres karácsony (2008)

Ez a Véres karácsony című film borítóképe
Adatok
Tartalom

December végén a fiatal házaspár, Jonah és Elaine vidékre utazik Elaine húgához, Chloéhoz és a sógorához, Robbie-hoz, hogy együtt töltsék az ünenpeket. Velük van a két gyerekük, Paulie és Miranda is, akik alig várják, hogy találkozzanak az unokatestvéreikkel, Nickyvel és Leah-val, illetve vonakodva, de csatlakozott hozzájuk Casey is, Elanie első házasságából született kamaszlánya. Érkezésüket baljós jelek kísérik: Paulie szemmel láthatóan beteg, Lea…

A Véres karácsony (The Children) című Angliai film 2008-ben jelent meg. A Horror, Misztikus, Thriller kategóriába tartozik. Szereplői többek közt Eva Birthistle, Hannah Tointon, Jeremy Sheffield, Rachel Shelley, Rafiella Brooks, Stephen Campbell Moore, rendezője .

Oldalunkról a szabadon terjeszthető és ingyenesen letölthető filmek a következő formátumokban érhetőek el, példákkal:

  • Véres karácsony torrent
  • Véres karácsony mp4
  • Véres karácsony flv

Filmtől függ, de általában elérhetőek torrent fájlban, mp4-ben, és flv-ben.

A Véres karácsony ingyenesen letölthető a kaloznet.com-ról, amennyiben ez egy szabadon terjeszthető film. Kattints a letöltés gombra és válaszd ki a kívánt formátumot, hogy ellenőrizni tudjuk.

Link kereső

A link kereső segítségével a megadott adatok alapján kereshetsz letöltési linkekre az adatbázisunkban.

Film cím: Véres karácsony

Eredeti cím: The Children

Film megjelenésének dátuma: 2008

Linkfigyelő

A linkfigyelő segítségével azonnal értesülsz, ha egy adatlaphoz új link érkezik. A megadott e-mail címedre fogsz értesítést kapni róla.

0%

Találatok száma: 0