Keresés
Generic filters

Veszett a világ (1990)

Ez a Veszett a világ című film borítóképe
Adatok
Tartalom

Sailor Ripley éppen a börtönből szabadult. Találkozik szerelmével, Luluval és közösen megszöknek a lány vallási fanatikus anyja, Marietta, elől, aki ellenzi a kapcsolatukat. A fiatalok elindulnak New Orleans felé. Nem is sejtik, hogy a nyomukban van az anya által felbérelt magándetektív, Farragut, akinek feladata, hogy keresztezze a terveiket. Marietta azonban biztosra akar menni, ezért egy kegyetlen kábítószer-kereskedőt is utánuk küld ugyanezzel a megbízatással…

A Veszett a világ (Wild at Heart) című Amerikai film 1990-ben jelent meg. A Dráma, Krimi, Thriller, Vígjáték kategóriába tartozik. Szereplői többek közt Crispin Glover, Diane Ladd, Harry Dean Stanton, Isabella Rossellini, Laura Dern, Nicolas Cage, Willem Dafoe, rendezője .

Oldalunkról a szabadon terjeszthető és ingyenesen letölthető filmek a következő formátumokban érhetőek el, példákkal:

  • Veszett a világ torrent
  • Veszett a világ mp4
  • Veszett a világ flv

Filmtől függ, de általában elérhetőek torrent fájlban, mp4-ben, és flv-ben.

A Veszett a világ ingyenesen letölthető a kaloznet.com-ról, amennyiben ez egy szabadon terjeszthető film. Kattints a letöltés gombra és válaszd ki a kívánt formátumot, hogy ellenőrizni tudjuk.

Link kereső

A link kereső segítségével a megadott adatok alapján kereshetsz letöltési linkekre az adatbázisunkban.

Film cím: Veszett a világ

Eredeti cím: Wild at Heart

Film megjelenésének dátuma: 1990

Linkfigyelő

A linkfigyelő segítségével azonnal értesülsz, ha egy adatlaphoz új link érkezik. A megadott e-mail címedre fogsz értesítést kapni róla.

0%

Találatok száma: 0