Keresés
Generic filters

Visszaesők (1983)

Ez a Visszaesők című film borítóképe
Adatok
Tartalom

Juli férje öngyilkos lesz, ezért a nőt rábeszélik, hogy vetesse el a magzatát. A nő egyik nap megismerkedik Fodorral, aki több éves távollét után visszatér a szülőfalujába. Juli és Fodor egymásba szeretnek, de később kiderül, hogy a férfi Juli anyjának első házasságából származó fia. Amikor Juli megérti, hogy Fodor az ő féltestvére, szakítani akar vele. Azonban az érzés, amely összeköti őket, sokkal erősebb annál, hogy csak úgy le tudjanak mondan…

A Visszaesők (Visszaesök) című Magyarországi film 1983-ben jelent meg. A Dráma, Romantikus kategóriába tartozik. Szereplői többek közt Derzsi János, Monori Lili, Pécsi Ildikó, Szilágyi István, Székely B. Miklós, Tóth József, Törőcsik Mari, rendezője .

Oldalunkról a szabadon terjeszthető és ingyenesen letölthető filmek a következő formátumokban érhetőek el, példákkal:

  • Visszaesők torrent
  • Visszaesők mp4
  • Visszaesők flv

Filmtől függ, de általában elérhetőek torrent fájlban, mp4-ben, és flv-ben.

A Visszaesők ingyenesen letölthető a kaloznet.com-ról, amennyiben ez egy szabadon terjeszthető film. Kattints a letöltés gombra és válaszd ki a kívánt formátumot, hogy ellenőrizni tudjuk.

Link kereső

A link kereső segítségével a megadott adatok alapján kereshetsz letöltési linkekre az adatbázisunkban.

Film cím: Visszaesők

Eredeti cím: Visszaesök

Film megjelenésének dátuma: 1983

Linkfigyelő

A linkfigyelő segítségével azonnal értesülsz, ha egy adatlaphoz új link érkezik. A megadott e-mail címedre fogsz értesítést kapni róla.

0%

Találatok száma: 0