Keresés
Generic filters

Ye Maaya Chesave (2010)

Ez a Ye Maaya Chesave című film borítóképe
Adatok
Tartalom

Karthik mérnökként diplomázik, de minden álma, hogy filmrendező legyen. Barátja Krishna beajánlja Puri Jagannathnál, mint asszisztenst. Karthik találkozik a főbérlője lányával, Jessie-vel, és első látásra beleszeret. Hiába idősebb nála a lány, minden idegszálával azon van, hogy viszontszeresse. Jessie apja, Joseph azonban nem fogadja kitörő örömmel a kapcsolatot, mert Karthik hindu, ők pedig hithű katolikusok. Vajon elnyeri Karthik a szerelmet és valóra vá…

A Ye Maaya Chesave (Ye Maaya Chesave) című Indiai film 2010-ben jelent meg. A Romantikus kategóriába tartozik. Szereplői többek közt Devan, Gautham Menon, Krishnudu, Naga Chaitanya Akkineni, Samantha Ruth Prabhu, Sanjay Swaroop, Surekavani, rendezője .

Oldalunkról a szabadon terjeszthető és ingyenesen letölthető filmek a következő formátumokban érhetőek el, példákkal:

  • Ye Maaya Chesave torrent
  • Ye Maaya Chesave mp4
  • Ye Maaya Chesave flv

Filmtől függ, de általában elérhetőek torrent fájlban, mp4-ben, és flv-ben.

A Ye Maaya Chesave ingyenesen letölthető a kaloznet.com-ról, amennyiben ez egy szabadon terjeszthető film. Kattints a letöltés gombra és válaszd ki a kívánt formátumot, hogy ellenőrizni tudjuk.

Link kereső

A link kereső segítségével a megadott adatok alapján kereshetsz letöltési linkekre az adatbázisunkban.

Film cím: Ye Maaya Chesave

Eredeti cím: Ye Maaya Chesave

Film megjelenésének dátuma: 2010

Linkfigyelő

A linkfigyelő segítségével azonnal értesülsz, ha egy adatlaphoz új link érkezik. A megadott e-mail címedre fogsz értesítést kapni róla.

0%

Találatok száma: 0