Tartalom:

A drágaköveknek fontos szerep juthat önmagunk megértésének folyamata során. A kövek színe és formája üzeneteket közvetíthet felénk, sokféle módon motiválhatnak és gyógyíthatnak is minket. Margaret Lembo 44 jóskártyát tartalmazó paklijából 44 drágakövet és 11 arkangyalt ismerhetünk meg: minden arkangyalhoz 4 különböző drágakő tartozik.A kártyák hasz …

Cím: Arkangyalok és drágakövek jóskártya
Alcím: 
44 lapos jóskártya
Író: Margaret Ann Lembo
Kiadó: Édesvíz
Oldalak száma: 
ISBN: 
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2017
Kategória: Játékok, Kártya
Bolti ár: 4 997 Ft
Bővebb információ a Arkangyalok és drágakövek jóskártya című könyvről
A könyv magyar nyelven íródott, címe “Arkangyalok és drágakövek jóskártya”, melynek írója Margaret Ann Lembo. A oldalas könyvet a Édesvíz adja ki 2017 óta. A könyv a Játékok, Kártya kategóriákba tartozik, és ISBN-száma . A Arkangyalok és drágakövek jóskártya című könyv jelenleg a hivatalosan forgalmazó boltokban 4 997 Ft-ért vásárolható meg. A könyv ingyenesen letölthető PDF és ePub formátumban a KalózNet-ről, a teljes fájlméret 90 megabájt.

Hogyan tudom letölteni a Arkangyalok és drágakövek jóskártya című könyvet?
A Arkangyalok és drágakövek jóskártya teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a Arkangyalok és drágakövek jóskártya című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni az e-könyvet, majd kattints a Mentés gombra. Amint a letöltés befejeződött, olvashatóvá válik a teljes könyv egy fájlolvasó segítségével.

Hogyan tudom megnyitni a letöltött Arkangyalok és drágakövek jóskártya című könyvet?
A letöltött könyv PDF, ePUb, Word és TXT kiterjesztésben is elérhető, és könnyedén meg tudod nyitni egy PDF vagy ePub olvasóval, megjelenítővel. Ajánljuk az Adobe Acrobat Reader programot, amely egy minden platformra (Windows, Android, iOS, stb)  ingyenesen elérhető PDF-olvasó, használata gyors és egyszerű. De a letöltött fájlt át tudod helyezni e-book olvasóra is, amely automatikusan képes megnyitni a Arkangyalok és drágakövek jóskártya című könyvet.

Hol tudom megvásárolni a Arkangyalok és drágakövek jóskártya című könyvet?
A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a Arkangyalok és drágakövek jóskártya könyvet. Amennyiben nem találod a keresőben, ajánljuk, hogy keress rá a Arkangyalok és drágakövek jóskártya kifejezésre a Bookline.hu, Alexandra.hu, Lira.hu, Book24.hu, stb oldalakon, majd vásárold meg valamelyikről hivatalosan. A legtöbb oldalon ez a könyv körülbelül 4 997 Ft-ba kerül.

Név:

Arkangyalok és drágakövek jóskártya (Margaret Ann Lembo) /

Formátum:

PDF /

Licensz:

Teljes könyv /

Fájlméret:

90 Mb

42 oldalletöltés eddig

Comments Closed