Tartalom:

Nagyszerű játék az egész család számára az ötletes kirakó, amelynek képeiből újabb és újabb mesék születhetnek. Az eredeti, újszerűen ötletes mesedoboz 20, mindkét oldalon illusztrált kirakóját a mesélő kedvére variálhatja, cserélheti, új fordulatokkal módosítva a történet menetét, s ezáltal akár a mese végét is megváltoztathatja.Megmentenéd az elv …

Cím: Én mesélek
Alcím: 
Lehet más a mese vége
Író: 
Kiadó: Geopen
Oldalak száma: 9786155331862 
ISBN: 
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2017
Kategória: Játékok, Kártya
Bolti ár: 2 687 Ft
Bővebb információ a Én mesélek című könyvről
A könyv magyar nyelven íródott, címe “Én mesélek”, melynek írója . A 9786155331862 oldalas könyvet a Geopen adja ki 2017 óta. A könyv a Játékok, Kártya kategóriákba tartozik, és ISBN-száma . A Én mesélek című könyv jelenleg a hivatalosan forgalmazó boltokban 2 687 Ft-ért vásárolható meg. A könyv ingyenesen letölthető PDF és ePub formátumban a KalózNet-ről, a teljes fájlméret 90 megabájt.

Hogyan tudom letölteni a Én mesélek című könyvet?
A Én mesélek teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a Én mesélek című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Válaszd ki, melyik mappába szeretnéd lementeni az e-könyvet, majd kattints a Mentés gombra. Amint a letöltés befejeződött, olvashatóvá válik a teljes könyv egy fájlolvasó segítségével.

Hogyan tudom megnyitni a letöltött Én mesélek című könyvet?
A letöltött könyv PDF, ePUb, Word és TXT kiterjesztésben is elérhető, és könnyedén meg tudod nyitni egy PDF vagy ePub olvasóval, megjelenítővel. Ajánljuk az Adobe Acrobat Reader programot, amely egy minden platformra (Windows, Android, iOS, stb)  ingyenesen elérhető PDF-olvasó, használata gyors és egyszerű. De a letöltött fájlt át tudod helyezni e-book olvasóra is, amely automatikusan képes megnyitni a Én mesélek című könyvet.

Hol tudom megvásárolni a Én mesélek című könyvet?
A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a Én mesélek könyvet. Amennyiben nem találod a keresőben, ajánljuk, hogy keress rá a Én mesélek kifejezésre a Bookline.hu, Alexandra.hu, Lira.hu, Book24.hu, stb oldalakon, majd vásárold meg valamelyikről hivatalosan. A legtöbb oldalon ez a könyv körülbelül 2 687 Ft-ba kerül.

Név:

Én mesélek () /

Formátum:

PDF /

Licensz:

Teljes könyv /

Fájlméret:

90 Mb

34 oldalletöltés eddig

Comments Closed