A Délvidék száz csodája – Horvátország

könyve: A Délvidék száz csodája - Horvátország | könyv borító

A rejtőzködő értékek nyomában címet viselő sorozat legújabb kötete egy másmilyen Horvátországot mutat be, mint amilyen az utazási irodák prospektusaiból elénk tárul. Ez a könyv nem csupán a jól ismert, népszerű üdülőhelyekről szól, inkább olyan helyekre vezeti el olvasóját, ahol a nagyközönség előtt jórészt ismeretlen, egyáltalán nem hétköznapi csodák rej…

A A Délvidék száz csodája – Horvátország című könyv egy Totem Plusz Könyvkiadó-ban megjelent, 208 oldalból álló, Albumok, Utazás kategóriájú könyv, melyet írt és a Totem Plusz Könyvkiadó adja ki a 9789635903320 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : A Délvidék száz csodája – Horvátország egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : A Délvidék száz csodája – Horvátország PDF, A Délvidék száz csodája – Horvátország PDF letöltés, : A Délvidék száz csodája – Horvátország ePUB, A Délvidék száz csodája – Horvátország ePUB letöltés, : A Délvidék száz csodája – Horvátország Mobi, A Délvidék száz csodája – Horvátország Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Totem Plusz Könyvkiadó kiadó további könyvei

Albumok, Utazás kategóriájú könyvek

Totem Plusz Könyvkiadó-ban megjelent könyvek

208 oldalas könyvek

9789635903320 ISBN-számú könyvek

Összes könyv