Ágh Attila: Kuba

Ágh Attila, Csák Erika könyve: Kuba - A dél-amerikai civilizáció kapuja | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: , ,

“Az úti cél: Kuba. Múlt és jelen egy kötetben. Kuba csodáitól az utazáshoz fontos tudnivalókig. A képek egy varázslatos, felfedezésre érdemes világot mutatnak be. Könyvünk segít a felkészülésben, és egyben hasznos útitárs is.” – A Kiadó

A Kuba című könyv egy 2015-ban megjelent, 182 oldalból álló, Amerika, Utazás, Útleírások kategóriájú könyv, melyet Csák Erika, Ágh Attila írt és a Kossuth Kiadó Zrt. adja ki a 9789630983150 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Csák Erika, Ágh Attila: Kuba egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Csák Erika, Ágh Attila: Kuba PDF, Kuba PDF letöltés, Csák Erika, Ágh Attila: Kuba ePUB, Kuba ePUB letöltés, Csák Erika, Ágh Attila: Kuba Mobi, Kuba Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Csák Erika, Ágh Attila további könyvei

Kossuth Kiadó Zrt. kiadó további könyvei

Amerika, Utazás, Útleírások kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

182 oldalas könyvek

9789630983150 ISBN-számú könyvek

Összes könyv