Aino Havukainen: Tatu és Patu, a nyomozók – A felező-eset

Aino Havukainen, Sami Toivonen könyve: Tatu és Patu, a nyomozók - A felező-eset | könyv borító

SZENT HABAKUK, MINDENT ELFELEZTEK!Komlós Kornél bélszínjét, Komlós Fanni sminkjét, a Komlós bébi Baby slim fit farmerét, és most még Komlós Miki mobiltelefon-tokjait is!Ki kell deríteni, ki áll a háttérben, és erre csak a profik képesek, akiknek kötélből vannak az idegei. Tatu és Patu nyomozóirodát alapítanak, csinos álruhát öltenek, és beépülnek a Komlós Adél sz…

A Tatu és Patu, a nyomozók – A felező-eset című könyv egy 2018-ban megjelent, 40 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyv, melyet Aino Havukainen, Sami Toivonen írt és a Cerkabella Könyvkiadó adja ki a 9786155808074 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Aino Havukainen, Sami Toivonen: Tatu és Patu, a nyomozók – A felező-eset egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Aino Havukainen, Sami Toivonen: Tatu és Patu, a nyomozók – A felező-eset PDF, Tatu és Patu, a nyomozók – A felező-eset PDF letöltés, Aino Havukainen, Sami Toivonen: Tatu és Patu, a nyomozók – A felező-eset ePUB, Tatu és Patu, a nyomozók – A felező-eset ePUB letöltés, Aino Havukainen, Sami Toivonen: Tatu és Patu, a nyomozók – A felező-eset Mobi, Tatu és Patu, a nyomozók – A felező-eset Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Aino Havukainen, Sami Toivonen további könyvei

Cerkabella Könyvkiadó kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

40 oldalas könyvek

9786155808074 ISBN-számú könyvek

Összes könyv