Alain-Fabien Delon: Úri vér

Alain-Fabien Delon könyve: Úri vér | könyv borító

Eldőlhet-e egyetlen éjszaka az ember élete? A tízen- nyolc éves Alex Delval apja nyomdokaiba lépve színész akar lenni. Fel is kínálnak neki egy szerepet, ám hirtelen elfogja a kétség. Bizonytalanságát őrült ivászattal próbálja oldani, és az éjszaka majdnem tragédiába torkollik. A barátjára fogott pisztolyt valaki kiveszi a kezéből. Filmszakadás. Egy ismeretlen, hatva…

A Úri vér című könyv egy 2019-ban megjelent, 156 oldalból álló, Francia, Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények Kortárs kategóriájú könyv, melyet Alain-Fabien Delon írt és a Holnap Kiadó adja ki a 9789633492932 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Alain-Fabien Delon: Úri vér egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Alain-Fabien Delon: Úri vér PDF, Úri vér PDF letöltés, Alain-Fabien Delon: Úri vér ePUB, Úri vér ePUB letöltés, Alain-Fabien Delon: Úri vér Mobi, Úri vér Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Alain-Fabien Delon további könyvei

Holnap Kiadó kiadó további könyvei

Francia, Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények Kortárs kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

156 oldalas könyvek

9789633492932 ISBN-számú könyvek

Összes könyv