Alaya Dawn Johnson: Nyárherceg

Alaya Dawn Johnson könyve: Nyárherceg | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Lélegzetelállító történet szerelemről, halálról, technológiai csodákról és művészetről a jövőbeni Brazília tropikus mesevilágában.Palmares Tres mágikus városában egyszerre van jelen a modern technológia és a hagyomány, az éles nyelvű pletykafészkek és a dörzsölt politikusok. Eme nyüzsgő metropoliszban June Costa olyan remekműveket alkot, amik egy nap halhatatla…

A Nyárherceg című könyv egy 2015-ban megjelent, 331 oldalból álló, Irodalom Ifjúsági irodalom 14 éves kor felett, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Alaya Dawn Johnson írt és a Cor Leonis kiadó adja ki a 9786158036207 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Alaya Dawn Johnson: Nyárherceg egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Alaya Dawn Johnson: Nyárherceg PDF, Nyárherceg PDF letöltés, Alaya Dawn Johnson: Nyárherceg ePUB, Nyárherceg ePUB letöltés, Alaya Dawn Johnson: Nyárherceg Mobi, Nyárherceg Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Alaya Dawn Johnson további könyvei

Cor Leonis kiadó kiadó további könyvei

Irodalom Ifjúsági irodalom 14 éves kor felett, Kortárs kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

331 oldalas könyvek

9786158036207 ISBN-számú könyvek

Összes könyv