Amen Fisher: Természetes madárlakok – 25 hívogató madárlak készítése kertünk anyagaiból

Amen Fisher, Maria Fisher könyve: Természetes madárlakok - 25 hívogató madárlak készítése kertünk anyagaiból | könyv borító

A könyv példákat ad arra, hogyan lehet a környezetünkben talált faanyagokból madárlakokat építeni, hová érdemes ezeket kihelyezni, hogy odacsalogassák a különböző fajokat, és arra is, hogyan kínálhatnak táplálékot, építőanyagot, és menedéket a kertünkbe költözött kis lakóknak.Részletes terveket és a munka minden egyes lépéséről fotókat találunk a madár- …

A Természetes madárlakok – 25 hívogató madárlak készítése kertünk anyagaiból című könyv egy 2016-ban megjelent, 128 oldalból álló, Barkácsolás, Kert és lakás, Otthon, lakberendezés kategóriájú könyv, melyet Amen Fisher, Maria Fisher írt és a Cser Kiadó adja ki a 9789632784700 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Amen Fisher, Maria Fisher: Természetes madárlakok – 25 hívogató madárlak készítése kertünk anyagaiból egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák:

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Amen Fisher, Maria Fisher további könyvei

Cser Kiadó kiadó további könyvei

Barkácsolás, Kert és lakás, Otthon, lakberendezés kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

128 oldalas könyvek

9789632784700 ISBN-számú könyvek

Összes könyv