Andrea Schwarz: Betlehemi láng

Andrea Schwarz könyve: Betlehemi láng | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória:

Gyertyaláng, csillagfény, izzó üstökös… “A vadászháló szétszakadt, s mi szabadok lettünk!” (124. zsoltár) – Karácsonykor egy kicsi gyermek szétszakítja a hálót, amely fogva tart bennünket: az elvárások, a stressz, a megszakítás nélküli rendelkezésre állás szövevényét. A Gyermek belép a világunkba, mellénk szegődik, úgy szeret bennünket, ahogy vagyunk. Élette…

A Betlehemi láng című könyv egy 2018-ban megjelent, 128 oldalból álló, Egyéb kategóriájú könyv, melyet Andrea Schwarz írt és a Korda Könyvkereskedés adja ki a 9786155931017 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Andrea Schwarz: Betlehemi láng egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Andrea Schwarz: Betlehemi láng PDF, Betlehemi láng PDF letöltés, Andrea Schwarz: Betlehemi láng ePUB, Betlehemi láng ePUB letöltés, Andrea Schwarz: Betlehemi láng Mobi, Betlehemi láng Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Andrea Schwarz további könyvei

Korda Könyvkereskedés kiadó további könyvei

Egyéb kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

128 oldalas könyvek

9786155931017 ISBN-számú könyvek

Összes könyv