Andrea Weller-Essers: Az idő – Mi Micsoda Ovisoknak

Andrea Weller-Essers könyve: Az idő - Mi Micsoda Ovisoknak | könyv borító

Az idővel kapcsolatos ezernyi kérdésre ez a könyvecske óvodásoknak való, okosválaszokat kínál. A kukucskálók is felfedezésre várnak!Hogy nevezzük a hét napjait? Hány órából áll egy nap? Hogyan követik egymást az évszakok?

A Az idő – Mi Micsoda Ovisoknak című könyv egy 2018-ban megjelent, 12 oldalból álló, 3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet Andrea Weller-Essers írt és a Babilon Kiadó adja ki a 9789632944739 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Andrea Weller-Essers: Az idő – Mi Micsoda Ovisoknak egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Andrea Weller-Essers: Az idő – Mi Micsoda Ovisoknak PDF, Az idő – Mi Micsoda Ovisoknak PDF letöltés, Andrea Weller-Essers: Az idő – Mi Micsoda Ovisoknak ePUB, Az idő – Mi Micsoda Ovisoknak ePUB letöltés, Andrea Weller-Essers: Az idő – Mi Micsoda Ovisoknak Mobi, Az idő – Mi Micsoda Ovisoknak Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Andrea Weller-Essers további könyvei

Babilon Kiadó kiadó további könyvei

3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

12 oldalas könyvek

9789632944739 ISBN-számú könyvek

Összes könyv